Гранит Дора сет чајници

1,650.00 ден

CODE: 732205

Обем: 3.10 Lt.

Обем на малиот чајник: 0.9 Lt.

Обем на Големиот чајник: 2.20 Lt.

Чајникот има стаклен капак. Со овој стаклен капак, можете да проверите дали се вари чајот, без да мора да го отворите капакот на чајникот. Бидејќи вашиот чајник не дише, ќе добиете поквалитетн чај. Во резервоарот за вода има воздушна дупка за да се спречи излевање вода при вриење.

 

Category: