Гранит сет чајници 3.5lt.

1,190.00 ден

CODE: 910121

Обем: 3.5 Lt.

Обем на малиот чајник: 1.2 Lt.

Обем на Големиот чајник: 2.3 Lt.

Чајникот има гранитен капак. Бидејќи вашиот чајник не дише, ќе добиете поквалитетн чај. Во резервоарот за вода има воздушна дупка за да се спречи излевање вода при вриење.

Category: