Грил Тава FRED SERIE Papilla

550.00 ден

Code: 721489

Димензии: 26 cm

Материјал:% 99.5 чист алуминиум
Производство: Со притискање
Облога: Внатрешна облога што не се лепи (PTFE) и надворешна обвивка силиконска полиестерска боја
Додатоци: 100% бакелит, прицврстени со заварување