Дупла Постелнина Marie Claire DESTINA

2,690.00 ден

Code: 8937

Пакетот вклучува:
Навлака за јорган: 200×220 cm (1 парче)
Чаршаф за кревет: 240×260 cm (1 парче)
Навлака за перници: 50×70 cm (2 парчиња)
Карактеристики на ткаенината: 100% памучен