Дупла Постелнина Taç Saylor Ranforce

2,990.00 ден

Code: 29066

Пакетот вклучува:
Навлака за јорган: 200×220 cm (1 парче)
Чаршаф за кревет: 240×260 cm (1 парче)
Навлака за перници: 50×70 cm (2 парчиња)
Спецификации на материалот: 100% памук Ranforce 57 влакно/cm 2
Пакување: Кутија

Боја: Крем