Коркмаз Ornella Грил Тава A1121

1,490.00 ден

Code: A1121

Карактеристики на производот
Големина: 35х25 cm
Одлична обвивка за лепење на внатрешни и надворешни површини.
Дополнителна отпорност на гребење и хардвер.
Еколошки технологија на производство.
Лесно за чистење
Благодарение на своето алуминиумско мелење, обезбедува високи перформанси за готвење дури и при тивок оган со висока топлинска спроводливост.
Прави повеќе вкусни оброци користејќи помалку масло од другите типови на тава.
Се произведува од материјали што можат да се рециклираат.
Обезбедува максимална заштеда на време и енергија благодарение на неговиот основен систем „Соларна база“, кој обезбедува најголем пренос на топлина на сите типови печки, вклучително и индукција.