Коркмаз Gusto Volkanit Грил Тава A1374

1,250.00 ден

Code: A1374

Карактеристики на производот
Големина: 35х25 cm
Во првплан изгледа со неговата вулканитна обивка која не се гребе. Истотака испаѓа во група на прибори за готвење која не се лепи и не изгорува, а исто така и во контакт со метална површина или друго метално средство не се гребнува. Исто така може да се стави и во рерна без додатна покривка или капак. Неговата обивка се произведува во Германија во градот на  Вајлбургер со германска технологија.