Кутија за чување храна со капак Metalac COOKING DELIGHT 16cm/1.7Lt.

490.00 ден

Code: 354012

Дијаметар: 16 cm
Обем: 1.7 Lt.
Висина: 10 cm
Со капак
Одржување: Рачно и машинско перење