Радиатот Hausberg HB 8103

790.00 ден

CODE: HB8103

Nапојување: 0 – 400 – 800 вати.
Автоматско исклучување кога уредот ќе се преврти или се навалува.
Бела боја.
Димензии на уредот: 17 х 24 х 37 см.
Должина на кабел: 1.5 м.
Снага: 800W.
Прилагодување на греењето: 400W или 800W.
Можност за работа со една или две ламби.
Кварцни грејачи.
Двајца независни прекинувачи.
Снабдување со електрична енергија: 220-240V.
Фреквенција: 50 / 60Hz.

Out of stock

Category: