Сет додатоци за бања Бело 5pcs

1,190.00 ден

Code: OKU501

Корпа: 6×31,5×6,5 cm
Wc четка: 10x10x12,5×38 cm
Дозер за течен сапун: 7x7x18 cm
Држач за четки: 7x7x9,2 cm
Држач за сув сапун: 12×8,2×2,6 cm

Боја: Црна, Бела, Сива

Материал: Пластика

Category: