Сет додатоци за бања Лилјаво 5pcs

490.00 ден

Code: OKU647

Дозер за течен сапун: 8x8x11.2 cm
Држач за сув сапун: 12×8.6×2.7 cm
Држач за памбук: 8x8x12 cm
Држач за четки за заби: 8x8x12 cm
WC четки: 11.3×11.3×49 cm

Боја: Црвена, Лилјаво, Розе

Материал: Пластика

Category: