Сет сервис за ручевање 24pcs

2,990.00 ден

Материјал: тврд порцелан
100% рачно изработени
Може да се користи и во микробранова печка.
Може да се миат и во машината за миење садови.

6 тањири за супа – 14.5 cm
6 тањири за ручек – 20.5 cm
6 тањири за сервирање – 25 cm
6 тањири за десерт – 19 cm
Category: