Сет сервис за ручевање ByBone 30pcs

5,990.00 ден

Материјал: тврд порцелан
100% рачно изработени
Може да се користи и во микробранова печка.
Може да се миат и во машината за миење садови.

6 тањири за супа – 21 cm
6 тањири за сервирање – 25 cm
6 тањири за десерт – 19 cm
6 тањири длабоки – 15 cm
2 тањири во форма на овал – 24 cm
1 тањир во форма на овал – 29 cm
2 солника
1 држач за чепкалки

Out of stock

Categories: ,