Сет сервис за ручевање Luminarc Batuto 19pcs

2,100.00 ден

Code: F62510

19 парчиња
Тањири за ручек 6 парчиња – 26 cm
Тањири за супа 6 парчиња – 22 cm
Тањири за десерт 6 парчиња – 19 cm
Сад за салата 1 парче – 24 cm

Тањирите се произведени од материал порцелански акропал.

Out of stock

Categories: ,