Сет сервис за ручевање Luminarc Bulla 18pcs

2,650.00 ден

18 парчиња
Тањири за ручек 6 парчиња – 28 cm
Тањири за супа 6 парчиња – 23 cm
Тањири за десерт 6 парчиња – 22 cm

Тањирите се произведени од материал порцелански акропал.

Categories: ,