Сет сервис за ручевање Luminarc Cadix 18pcs

950.00 ден

18 парчиња
Тањири за ручек 6 парчиња – 25 cm
Тањири за супа 6 парчиња – 22.5 cm
Тањири за десерт 6 парчиња – 19.5 cm

Тањирите се произведени од материал порцелански акропал.

Out of stock

Category: