Сет сервис за ручевање Luminarc Carine црно&бело 18pcs

1,100.00 ден

18 парчиња
Тањири за ручек 6 парчиња – 26.5 cm
Тањири за супа 6 парчиња – 21 cm
Тањири за десерт 6 парчиња – 19 cm

Тањирите се произведени од материал порцелански акропал.

Category: