Сет сервис за ручевање Luminarc Feston 18pcs

850.00 ден

18 парчиња
Тањири за ручек 6 парчиња – 25 cm
Тањири за супа 6 парчиња – 23 cm
Тањири за десерт 6 парчиња – 19 cm

Тањирите се произведени од материал порцелански акропал.

Category: