Сет сервис за ручевање Luminarc Herena црно&бело 18pcs

850.00 ден

Code: 613261

18 парчиња
Тањири за ручек 6 парчиња – 27 cm
Тањири за супа 6 парчиња – 23.5 cm
Тањири за десерт 6 парчиња – 19 cm

Тањирите се произведени од материал порцелански акропал.

Category: