Сет сервис за ручевање VICKO Elsa 20pcs

1,700.00 ден

Code: 666-220520

20 парчиња

Тањири за ручек 6 парчиња
Тањири за супа 6 парчиња
Тањири за десерт 6 парчиња
Сад за салата 1 парче
Овален тањир 1 парче

Тањирите се произведени од високо квалитетен порцелан. Кое е сортиран спорет високите критериуми за квалитетност. Ексклузивни дизајни од VICKO. Погоден за миење во машина за миење садови. Исто така се идеални кој може да се стават и во микробранова печка. Идеален за контакт со храна, бидејќи тие не содржат токсични материјали во комбинација со поширок спектар на различни производи.

 

Out of stock

Categories: ,