Сет сервис за ручевање Zelie 18pcs

750.00 ден

18 парчиња
Тањири за ручек 6 парчиња – 25 cm
Тањири за супа 6 парчиња – 20 cm
Тањири за десерт 6 парчиња – 18 cm

Тањирите се произведени од материал порцелански акропал.

Categories: ,