Сет тенџериња Arien 6pcs

990.00 ден

Code: 603965

6 парчиња
18- 20 – 22 cm Тенџере

Тенџериња од нерѓосувачки челик вклучувајќиги и 3-те капаци на тенџерињата. Три слоја на капсула основа. Внимателно полирани надворешни површини кои го одржуваат нивниот сјај. Ергономски и не оштетливи рачки од жар и оган, со бакелит или челик. Можност за употреба на сите видови печки, вклучително и со индукција. Обезбедува заштеда на енергија. Лесен за отворање и затворање на системот за безбедно покритие. Обезбедуваат најмалку 41% електрична енергија, 50% гориво и 18% заштеда на вода благодарение на нивната специјална база на собирање топлина. А исто така обезбедува зачувување на хранливите вредности, вклучително витамини, минерали и основни материи, со избегнување на висока топлина, вода, масло и непотребен притисок.

Category: