Сет тенџериња Korkmaz Proline 8pcs Gold A1148

8,590.00 ден

Code: A1148

16x10cm / 2.0 lt
20×12.5cm/ 4 lt
24x14cm/ 6.3 lt
24x7cm / 3.1 lt
Серијата пролин е исто така дизајнирана за употреба во професионални кујни.
18/10 не’рѓосувачки мат челик
Рачки од нерѓосувачки метал што не истекуваат благодарение на одликата за притискање 8мм двојна основа капсула
Позлатена рачка. Благодарение на рачките со прирабница, може да се користи без да се оштети дури и на високи температури.
База на индикација
Ја дистрибуира топлината рамномерно низ целата површина, готви храна рамномерно и ефикасно. (Високи перформанси при слаба топлина)
Category: