Сет тенџериња VILMA 9pcs

4,990.00 ден

Code: 2421

Димензии: 20cm Тенџере, 24cm Тенџере, 28cm Тенџере, 28cm Тенџере плитко, 28cm Тава

Материјал:% 99.5 чист алуминиум
Производство: со ковање
Обложување: Внатрешноста и надворешните облоги се неинтензивни (тефлонски)
Додатоци: 100% бакелит, прицврстени со заварување

Category: