Сет тенџериња VILMA 7pcs

3,890.00 ден

Code: 2420

Димензии: 20cm Тенџере, 24cm Тенџере, 26cm Тенџере плитко, 26cm Тава

Материјал:% 99.5 чист алуминиум
Производство: со ковање
Обложување: Внатрешноста и надворешните облоги се неинтензивни (тефлонски)
Додатоци: 100% бакелит, прицврстени со заварување

Category: