Сет чајници Korkmaz Retro 3.6lt.

2,390.00 ден

CODE: A196

Обем: 3.6 Lt.

Обем на малиот чајник: 1.1 Lt.

Обем на Големиот чајник: 2.5 Lt.

Има полирано надворешна површина кое го одржува неговиот сјај.Има не горлива рачка од нерѓосувачки челик 18/10 Cr-Ni. Чајникот Droppa создава добра атмосфера во кујните со својот дизајн на капакот, притоа обезбедувајќи максимална заштеда на време и енергија благодарение на основниот соларен систем , кој обезбедува најголем пренос на топлина на сите видови печки, вклучително и индукција.

Category: