Сет чајници Middle 3.1lt

600.00 ден

CODE: BESA2

Обем: 3.1 Lt.

Покриена е со термо капсула – Зрачењето со 3 слоја овозможува заштеда на енергијата. Ја задржува топлината долго време благодарение на капсулната базата. Погоден за сите видови печки. Рачките не се загреваат, и исто така не ги гораат рацете, не е потребно ракување. Издржлив и ефикасен. Секогаш ја зачувува својата осветленост. Лесен за чистење, и безбедно може да се мие на машина за садови.

Category: