Сет чајници Mini 2.5lt

550.00 ден

CODE: BESA1

Обем: 2.5 Lt.

Покриена е со термо капсула – Зрачењето со 3 слоја овозможува заштеда на енергијата. Ја задржува топлината долго време благодарение на капсулната базата. Погоден за сите видови печки. Рачките не се загреваат, и исто така не ги гораат рацете, не е потребно ракување. Издржлив и ефикасен. Секогаш ја зачувува својата осветленост. Лесен за чистење, и безбедно може да се мие на машина за садови.

Category: