Тава Гранит VILMA 28cm Црна

850.00 ден

Code: 705786

Димензии: 28 cm

Материјал:% 99.5 чист алуминиум
Производство: со ковање
Обложување: Внатрешноста и надворешните облоги се неинтензивни (тефлонски)
Додатоци: 100% бакелит, прицврстени со заварување
Крај: Специјален печат на дното, исправен