Тава BIO COOK OIL 24cm

750.00 ден

Code: BO1224

Димензии: 24 cm

Благодарение на високиот квалитет тавите Ила имаат голема отпорност нагребнатини, и исто така може да се искористат и без потреба од посебни мерки на претпазливост. Најдобар совет за да ги задржите  подолго е да користите здрав разум, имено да се избегне или да ја ограничите употребата на остар или зашилен метален прибор или сечење храна во тавата.