Тава Korkmaz Proline Nero 22×4.5cm A2831

990.00 ден

Code: A2831

Големина: 22×4.5 cm / 1.25 lt

Произведена од природен рециклиран материал, со еколошка технологија, прави вкусни оброци со употреба на многу малку масло со својата екстремна отпорност на вулканитна тефлонска обвивка и силиконски надворешен слој,кој е отпорен на висока температура. И покрај тоа што ви овозможува лесно да готвите со својот силиконски надворешен слој, тој исто така има супериорни нелепливи својства со своите облоги на внатрешна површина отпорни на висока температура. Готвење без токсичен гас. Лесно се чисти. Компатибилна и за индуксија. Не содржи штетни тешки метали како олово и кадмиум. Со својата висока топлинска спроводливост, обезбедува високи перформанси за готвење дури и при тивок оган.
Користете помалку масло од другите видови на прибор за готвење за да направите повеќе вкусни оброци.
Се произведува од материјали што можат да се рециклираат.
Суровината на вулканитната обвивка се произведува во градот Вајлбургер во Германија со германска технологија.