Тенџере Hascevher Anett челик 20cm/3lt

850.00 ден

Code: 011326

1 парче
Големина: 20×10 cm / 3 Lt

304 Квалитет 18/10 Cr.Ni. од нерѓосувачки челик. Внимателно полиран челичен капак компатибилен. Стилски метални рачки и глави кои обезбедуваат визуелен интегритет. За употреба кај сите видови печки, исто така и со индуксиа.

Category: