Тенџере Hascevher Anett челик 22cm/4,5lt

990.00 ден

Code: 007206

1 парче
Големина: 22×12 cm / 4,5 Lt

304 Квалитет 18/10 Cr.Ni. од нерѓосувачки челик. Внимателно полиран челичен капак компатибилен. Стилски метални рачки и глави кои обезбедуваат визуелен интегритет. За употреба кај сите видови печки, исто така и со индуксиа.

Category: