Тенџере Hascevher Anett челик 28cm/7lt

1,450.00 ден

Code: 007237

1 парче
Големина: 28×12 cm / 7 Lt

304 Квалитет 18/10 Cr.Ni. од нерѓосувачки челик. Внимателно полиран челичен капак компатибилен. Стилски метални рачки и глави кои обезбедуваат визуелен интегритет. За употреба кај сите видови печки, исто така и со индуксиа.

Category: