Тенџере Hascevher Anett челик 30cm/9,5lt

1,850.00 ден

Code: 056662

1 парче
Големина: 30×14 cm / 9,5 Lt

304 Квалитет 18/10 Cr.Ni. од нерѓосувачки челик. Внимателно полиран челичен капак компатибилен. Стилски метални рачки и глави кои обезбедуваат визуелен интегритет. За употреба кај сите видови печки, исто така и со индуксиа.

Category: