Тенџере Korkmaz Gusto Plus 24x12cm A1352

1,990.00 ден

Code: A1352

Големина: 24×12 cm / 5.0 lt

Густо, која е произведена од природен рециклиран материал, со еколошка технологија, прави вкусни оброци со употреба на многу малку масло со својата екстремна отпорност на вулканитна тефлонска обвивка и силиконски надворешен слој,кој е отпорен на висока температура. И покрај тоа што ви овозможува лесно да готвите со својот силиконски надворешен слој, тој исто така има супериорни нелепливи својства со своите облоги на внатрешна површина отпорни на висока температура. Со својата висока топлинска спроводливост, обезбедува високи перформанси за готвење дури и при тивок оган. Користете помалку масло од другите видови на прибор за готвење за да направите повеќе вкусни оброци. Суровината на вулканитната обвивка се произведува во градот Вајлбургер во Германија со германска технологија.

Category: