Чајник Korkmaz Droppa 2.7 lt

1,890.00 ден

CODE: А054

Обем: 2.7 lt

Има полирано надворешна површина кое го одржува неговиот сјај.Има не горлива рачка од нерѓосувачки челик 18/10 Cr-Ni. Чајникот Droppa создава добра атмосфера во кујните со својот дизајн на капакот, притоа обезбедувајќи максимална заштеда на време и енергија благодарение на основниот соларен систем , кој обезбедува најголем пренос на топлина на сите видови печки, вклучително и индукција.

Category: