Џезве за кафе Metalac за 2 кафиња

270.00 ден

Code: 3044113

Дијаметар: 7 cm
Обем: 0,2 Lt
Висина: 7.2 cm
Одржување: Рачно и машинско перење

Џезвето е со висок квалитет, отпорни на високи температури, ги прави лесни за чистење и одржување. Облогата на џезвето има мазна стабилна површина од не-порозна стопена чаша, што спречува останување на бактериите на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот. Садовите се направени во различни големини, од најмалите до најголемите.

Category: