Џезве за 4 кафиња

200.00 ден

Code: 033504

Дијаметар: 9 cm
Обем: 0,4 Lt
Висина: 8.8 cm
Одржување: Рачно и машинско перење

Џезвето е со висок квалитет, отпорни на високи температури, ги прави лесни за чистење и одржување. Облогата на џезвето има мазна стабилна површина од не-порозна стопена чаша, што спречува останување на бактериите на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот. Садовите се направени во различни големини, од најмалите до најголемите.

Category: