Џезве за 5 кафиња

260.00 ден

Code: 033505

Дијаметар: 10 cm
Обем: 0,5 Lt
Висина: 9.5 cm
Одржување: Рачно и машинско перење

Џезвето е со висок квалитет, отпорни на високи температури, ги прави лесни за чистење и одржување. Облогата на џезвето има мазна стабилна површина од не-порозна стопена чаша, што спречува останување на бактериите на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот. Садовите се направени во различни големини, од најмалите до најголемите.

Category: