Џезве за 7 кафиња

310.00 ден

Code: 033507

Дијаметар: 11 cm
Обем: 0,7 Lt
Висина: 10.5 cm
Одржување: Рачно и машинско перење

Џезвето е со висок квалитет, отпорни на високи температури, ги прави лесни за чистење и одржување. Облогата на џезвето има мазна стабилна површина од не-порозна стопена чаша, што спречува останување на бактериите на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот. Садовите се направени во различни големини, од најмалите до најголемите.

Category: