Џезве Hascevher 270ml

300.00 ден

Code: 3CZV078

Големина: 0,270 Lt
Одржување: Рачно и машинско перење

304 Квалитет 18/10 Cr.Ni. од нерѓосувачки челик. За употреба кај сите видови печки, исто така и со индуксиа.

Category: